Corlea House – Co. Donegal

A developing family dictated that more space was required in this relatively new dwelling in Co. Donegal. Having spent time in the house during several visits, it was clear that by extending to the side of the existing property, and replacing the undersized sun room area, a much improved kitchen and utility could be provided to the ground floor, whilst also creating space for an increased master bedroom at 1st floor level. The original kitchen was then given over to a generous and much required utility space, whilst the existing main bedroom would become a large walk in storage space – also much needed. Having been approved quickly by Donegal Planning Department, the finished result has been extremely well received by our client, who now claims their home life to be much improved and easier managed due to the new dwelling layout and improved space created.

CORLEA_3

CORLEA_4

CORLEA_5

CORLEA_6

CORLEA_2 CORLEA_1